Linsbutiker

Det finns alltså hundratals bra linsbutiker online där du köper dina linser i en webbshop. Här kommer vi att presentera några av dem som vi tycker fungerar riktigt bra. En del har nämligen specialiserat sig inte bara på låga priser utan även förenkling. Det betyder att om du inte vill ha en linsbutik som även säljer alla tillbehör med mera så kan du välja en som enbart säljer billiga kontaktlinser.

Läs mer

Netlens.se

Att handla på Netlens.se är enkelt och smidigt. Dem erbjuder sina kunder ett brett sortiment av alla de kända märkena på marknaden och du beställer dina linser direkt i webbshoppen. Dessutom kan du handla alla tillbehör från linsvätska till etui och beställa både glasögon och solglasögon med styrka här. Netlens är gamla i gemet och har funnits ända sedan 2005 det ger dem stor erfarenhet och gör att dem kan ge dig som kund en oklanderlig service. Deras affärsidé är enkel, den går ut på att du som kund alltid ska kunna känna dig trygg med att handla hos dem. Dessutom har dem något som heter nöjdhetsgaranti så om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd med dina produkter så får du pengarna tillbaka.

Linstorget.se

På Linstorget.se hittar du ett stort sortiment av linser från alla de stora och välrenommerade tillverkarna så som; Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, Cooper Vision med flera. Du får hög kvalitet till ett lågt pris. Dessutom är dem certifierade med säker e-handel. Dem borgar för att alla deras linser är original från tillverkarna så att du vet vad du får. Personalen är utbildad och har optikerkunskaper, du kan vara säker på att dina linser har behandlats på ett säkert och professionellt sätt. När du beställer dina linser hör så får du verkligen full service, en paketlösning som innehåller både lågt pris och säkra leveranser. Dessutom har dem alla tillbehör du kan tänkas vilja ha när det kommer till linsvätska med mera.

Lenson.com

Lenson.com är en av jättarna på marknaden för linser och tillbehör, du har säkert hört talas om dem någon gång. Redan 2004 lanserade dem sin hemsida med webbshop för linser, du kan handla allt som gör ditt liv som linsbärare enklare och mer bekvämt. Alla produkter är från kända tillverkare och är i original. Dessutom så har dem flera gånger i rad fått priset Årets e-handlare i kategorin linser. Här hittar du linser för alla synfel, dem har endagslinser, månadslinser och toriska linser med mera. Men dem har inte bara alla linstillbehör, du kan även boka tid hos en optiker via deras hemsida. Lenson har samarbete med flera bra optiker runt om i Sverige och när du bokar kan du välja mellan hela fem olika typer av undersökningar.